Routeplan Hof Ter Straeten

SPC Hof Ter Straeten weergeven op google maps


Het SPC Hof Ter Straeten is gelegen in het centrum van Varsenare. Het centrum is makkelijk te bereiken met de wagen en met de bus. Als oriëntatiepunt kunt u het gemeentehuis nemen. Het gemeenschapscentrum ligt namelijk recht achter het gemeentehuis.

Met de wagen

Vanuit Oostende:
U verlaat de A10 bij verkeersknooppunt afrit 6: Jabbeke/De Haan. De afrit 6b Jabbeke brengt u aan een rond punt. Daar neemt u de afslag richting Brugge/Varsenare (Gistelsteenweg). U volgt de Gistelsteenweg over de brug (E40) tot aan het volgende rond punt. Daar neemt u de derde afslag, en rijdt u het centrum van Varsenare binnen via de Oude Dorpsweg. Volg deze weg voor ongeveer 600 meter. Verlaat de Oude Dorpsweg door rechts de dreef Hof van Straeten in te slaan.

Voor laden en lossen toneelzaal: De poort naar zaal Fresnere is op uw rechterkant in deze dreef. (zie ookaccommodatie zaal Fresnere)

Vanuit Brugge/Gent:
U verlaat de E 40 bij verkeersknooppunt afrit 6: Jabbeke/De Haan. Na de afrit komt u aan een rond punt. U neemt de afslag richting Jabbeke (brug over de snelweg). U komt opnieuw aan een rond punt. Rij daar opnieuw de oprit van de autosnelweg op, en volg de weg evenwijdig aan de snelweg. Hier kunt u de routebeschrijving vanuit Oostende verder volgen, want deze weg is de afrit 6 voor wie vanuit Oostende komt.

Parking
De oprit van de parking (48 plaatsen) is op uw rechterkant.

Met het openbaar vervoer

(zie ook mobiliteit)
Bushalte Varsenare Dorp (Haltenummer 52519)
Buslijnen 52, 53, 54, 55 en 96 (avondlijn Brugge – Jabbeke) houden hier halt.
Staat u met uw rug naar de kerk, dan gaat u rechts. Na de bocht is Hof van Straeten op uw linkerkant.